Een Cursus in Leven - door CoachingspraktijkJIJ

De plek voor het hervinden van jouw innerlijke vrede.

Consulten en Coaching.

Eigenlijk krijg je in een consult bij mij beide tegelijk. Dus zowel een consult als coaching.
Omdat ik graag met de kaarten mee kijk in jouw situatie en omdat ik een passie heb mensen weer op weg te helpen.

En dat helpen doe ik door middel van situaties inzichtelijk maken, duidelijkheid aan te bieden in oorzaak en gevolg, helder te krijgen wat jouw eigen aandeel is en gelijk dus ook wat je helpend kan zijn weer het geluk in je leven te vinden.

Daarom kun je bij mij in een kaartconsult ook verwachten, mits de vraag daarnaar is of het gesprek daartoe leidt, dat je ook heldere adviezen en tips mee krijgt als het gaat om wat jijzelf kan doen en laten in de wensen die je hebt in je leven.

Wat betekend dat voor een consult met mij?

Dat betekend dat je bij mij terecht kan voor vragen over onder andere liefde, relaties, scholing, werk, familie, kinderen, vriendschappen, financiën, spirituele en persoonlijke ontwikkeling en nog veel meer waar je vragen over kan hebben.

Als ook ben ik er voor je als je last hebt van mentale hinder als gevoelens van angsten, onzekerheden, verslavingen, minderwaardigheidsgevoelens en waar we dan ook tegen aan kunnen lopen wat ons blokkeert te gaan leven zoals we voor ogen hebben.

Een consult met de kaarten geven overzicht in verleden, heden en toekomst. Laten karaktereigenschappen en talenten zien. Alsook waar je tegenaan loopt en waar de omgeving een invloed op jou heeft. Het geeft een volledig beeld van jouw situatie.

Een consult bij mij heeft een dubbele werking voor jou. Want naast het voorspellende karakter van de kaarten, vertellen ze mij ook waar jij tegenaan loopt en daar kan ik je gelijk handvatten in geven. Op die manier heeft het consult dan ook een coachende werking, dat gaat vaak als vanzelf.


Hoe werk ik?

Tijdens het consult stem ik mij af op jou, jouw vraag en situatie en maak ik gebruik van mijn heldervoelen en empatische vermogen. De kaarten laten ons een proces zien welke actief is. Waarin je veelal een stukje verleden in zal herkennen, als ook wat er nu belangrijk is, op dit moment. Deze informatie maakt dat de energie gaat stromen en dat de kaarten een verhelderende werking zullen hebben.

Je kunt voldoende hebben aan 1 afspraak. Het kan ook zijn dat meerdere consulten je helpend zijn in jouw proces en ervaring.

Momenteel werk ik veel online via messengerchat, messenger videobellen of zoom.
Via de mail is zeker ook een mogelijkheid en waar gewenst via de telefoon.

Een consult kun je bv boeken voor 30 of 60 minuten. Zolang je zelf denkt nodig te hebben. En is er de mogelijkheid tijdspakketten aan te schaffen.

Kijk bij tarieven om de kosten voor een consult te vinden.