Een Cursus in Leven - door CoachingspraktijkJIJ

De plek voor het hervinden van jouw innerlijke vrede.

ECIW - Een Cursus in Wonderen

Momenteel volg ik actief Een Cursus in Wonderen. Dit zet je (ingebeelde) wereld op zijn kop, op een heel prettige manier en in heel kleine stapjes met veel herhaling.

De cursus is erop gericht je te onderwijzen dat we denken afgescheiden te zijn van onze Bron, daar waar we allemaal vandaan komen en één zijn.

Ons zogenoemde ego heeft ervoor gezorgt en houdt dat maar al te graag zo in stand, dat we ons daarover schuldig zijn gaan voelen en gelijk zijn gaan denken dat we er zeker wel voor gestraft zullen worden. Dit te blijven denken is wat het ego ons graag voor blijft houden en heeft er een hele truckendoos voor uitgevonden dit ons blijvend te doen laten geloven.

En dat te bedenken dat de afscheiding waarin we zijn gaan geloven eigenlijk nooit echt heeft plaatsgevonden!

De cursus onderwijst ons hoe we ons geloven in onze afgescheidenheid van onze Bron kunnen corrigeren door middel van vergeving en ze wijst ons in het werkboek de weg hoe dit te kunnen bereiken.

Dit hele proces waar ik vanaf 1 januari 2020 in ben gestapt maakt dat ik alleen nog maar enthousiaster ben geworden anderen kennis te willen laten maken met deze geweldige visie welke insteekt op het level waarin we denken nu te bestaan om ons zo te leiden naar het level waarop we daadwerkelijk bestaan.

Naast het bestuderen van dit boek, raad ik je zeker aan ook boeken te lezen van de volgende schrijvers:

* Kenneth Wapnick

* Gary R. Renard

* Margot Krikhaar

* Elly Clabbers